Elektrische motor

Een elektrische fiets ondersteunt je eigen kracht met de kracht van een elektrische motor. Een elektrische fiets wordt aangedreven door een speciale motor. De aandrijving van de motor kun je zelf instellen via de knoppen aan het stuur. Je bepaalt dus zelf hoe hard je gaat! Op het display zie je ook je snelheid, batterijvermogen en kilometerstand.

Accu

De elektrische accu levert de energie om de elektrische motor aan te drijven. Maar de accu maakt je elektrische fiets ook zwaarder. Dit extra gewicht heeft invloed op de balans en de wegligging van de fiets. De accu kan geplaatst zijn onder de bagagedrager, onder de voordrager, rondom de trapas of in het frame.

Display

Op iedere elektrische fiets zit een display. Op dit apparaat zie je altijd je snelheid, de afgelegde afstand, de motorstand en het resterende batterijvermogen. Sommige displays zijn zelfs uitgerust met navigatie en een oplader voor je smartphone. Ben je al klaar voor een mooie fietstocht?

Welk type fietser ben je

Welke elektrische fiets het best bij je past, hangt af van je gebruik. Zo is er voor elke situatie een perfecte e-bike te vinden. Wij zoeken samen uit welke fiets het best bij u past!

Woon & werkverkeer

Een goede elektrische fiets voor dagelijks gebruik hoeft zeker niet de duurste te zijn. Onze stadsfietsen zijn ideaal voor tijdens de drukte, aan de stoplichten, om boodschappen te doen en om kleine kinderen te vervoeren. Noem maar op!

Fietsvakanties

Ga je op fietsvakantie? Onze trekking e-bikes zijn comfortabel, sportief en betrouwbaar.

Sportieve fietsers

Voor sportieve fietsers is er de speed pedelec. Op deze zeer krachtige e-bikes mag je net zo hard als een bromfiets: 45 kilometer per uur. Je ging nog nooit zó snel op een fiets!