L’Avenir is de oudste fietsenfabrikant van België en dat is geen toeval. Omdat L’Avenir kwaliteit en service hoog in het vaandel draagt, blijft het merk een vaste waarde in het fietslandschap.

L’Avenir gelooft dat een deskundig onderhouden fiets bijdraagt aan een prettige, veilige fietservaring. Daarom vind je het merk enkel bij de erkende vakhandel.

Frappe-fietsen zijn perfect voor dagelijks woon-werkverkeer. Het merk heeft ervoor gezorgd dat de fietsen zowel comfortabel als betrouwbaar zijn om te rijden. Daarom heeft het merk stijl en gebruiksgemak verenigd.

Bike Fun Kids is een leidinggevend merk voor kinderfietsen in de Benelux. Kwaliteit en veiligheid komen bij bike Fun op de eerste plaats. Alle modellen zijn ontworpen met een leuk design voor kids en met aandacht voor de specifieke noden van kinderen.

Zeg je fietsen, dan zeg je Gazelle. Zeg je Gazelle, dan zeg je fietsen. Cycle Jeep heeft veel verschillende Gazelle fietsen, dus er is er hoe dan ook één die bij jou past. Hoe verschillend sommige fietsen ook zijn, ze hebben altijd één ding gemeen: alle Gazelle fietsen zijn mooi. Kies een fiets voor heren of dames zowel elektrisch als niet elektrisch. Ook op zoek naar fietsaccessoires? Bijvoorbeeld een fietstas. Alle accessoires kan je bij Cycle Jeep vinden.

SYM produceert al meer dan 60 jaar tweewielers. Vandaag is de Taiwanese groep uitgegroeid tot één van de belangrijkste fabrikanten van tweewielers. Met certificeringen die voldoen aan strenge criteria zoals de ISO 9001 en ISO 9002 normen, levert SYM kwalitatief hoogstaande tweewielers.

Het ontwikkelingscentrum van SYM zorgt voor constante ontwikkeling en vernieuwing van het assortiment. Binnen het brede assortiment kunt u bij ons kiezen, vanaf 50cc, uit een verscheidenheid aan modellen met een uitstekende prijs-prestatie verhouding.

Sinds 1898 produceert en verkoopt Peugeot Moto Cycles gemotoriseerde tweewielige voertuigen. Het is de enige fabrikant ter wereld die zo’n rijke en fascinerende geschiedenis kan claimen in de motor-en scooter industrie.

Peugeot Moto Cycles nodigt je uit om de wereld om je heen te verkennen met de scooter en om te genieten van het unieke en ongebreidelde gevoel van vrijheid.